Circuit Turin Lab Gelato Artigianale Italiano: prova 2 - Golf Sant Vicenç
(+34) 937 915 111 recepcion@golfsantvicens.es

Acaba un cap de setmana de competició a Golf Sant Vicenç amb la cel·lebració de la segona prova puntuable pel Circuit Turin Lab Gelato Artigianale Italiano.

Quasi 70 jugadors han jugat sota les modalitats Individual Stableford i Fourball Stableford. Alguns d’ells ja s’estan perfilant en les diferents classificacions com aspirants a guanyar el circuit de quatre proves.

Diumenge al finalitzar la competició es va realitzar l’entrega de premis i el sorteig de regals dels col·laboradors Restaurant Locanda del Mar, Agile Golf, Aire Ancient Baths Vallromanes, Oro Vivo, Somick i del sponsor principal Turin Lab Gelato Artigianale Italiano.

Els jugadors van gaudir també a meitat de recorregut, dels productes italians delicatessen del Restaurant Locanda del Mar Gourmet Italiano.

Els guanyadors d’aquesta segona prova van ser els següents en modalitat Individual Stableford:

Carmen Rocas-Albas (34p) va guanyar a la General Femenina. En categoria Scratch es va impusar Toni García Ramos (29 p). La classificació Hcp Inferior Masculina va ser per Francisco Javier Benlloch (40 p) seguit d’Adolf Mateu (40 p). David Morales Pérez (34 p) va vèncer en categoria Sènior. Xavier Sambola Prats (37 p) va guanyar la categoria Júnior.

En modalitat Fourball Stableford les parelles guanyadores van ser les següents:

La parella formada per Albert Broch i Xavi Maynou (39 p) van guanyar la classificació General Scratch. Juan Antonio Martínez i Francesc Rodríguez (44 p) van ser els vencedors a la classificació General Hándicap. Albert Andrés i Ioan Sidau (43 p) es van classificar en segona possició.

La propera prova, inscripcions les quals ja estan obertes, es cel·lebrarà els propers 31 d’agost i 1 de setembre. Els jugadors que tinguin descarregada l’app Clapphouse poden realitzar la seva inscripció directament. Qui no la tingui encara i vulguin estar al corrent de tot el que passa a Golf Sant Vicenç poden descarregar-la i han de demanar el seu id a Recepció.

CLASIFICACIÓ CIRCUIT