Circuit Turin Lab Gelato Artigianale Italiano: prova 3 - Golf Sant Vicenç
(+34) 937 915 111 recepcion@golfsantvicens.es

Tercera prova puntuable per al Circuit Turin Lab Gelato Artigianale Italiano.

Novament èxit de participació en aquesta tercera prova del Circuit Turin Lab Gelato Artigianale Italiano. Més de setanta jugadors han competit sota les modalitats Individual Stableford i Fourball Stableford.

Com ja és habitual, diumenge es va realitzar l’entrega de premis i el sorteig de regals dels col·laboradors Locanda del Mar, Agile Golf, Aire Ancient Baths Vallromanes, Oro Vivo, Somick i el sponsor principal Turin Lab Gelato Artigianale Italiano.

Els jugadors van gaudir també a meitat de recorregut dels productes italians delicatessen proporcionats per Locanda del Mar Gourmet Italiano.

Els guanyadors d’aquesta tercera prova van ser els següents en modalitat Individual Stableford:

Inmaculada Pagés (36 p) va guanyar la General Femenina. En categoria Scratch es va impusar Oriol Fort (35 p). La classificació Hcp Inferior Masculina va ser per Sito Mañer (41 p) seguit de Lluís Guardiola (41 p). Pel que fa a la Hcp Superior Masculina, Xavier Montañola va aconseguir la primera possició (39 p) mentre que Gabriel Mojica va ser segon (37 p). Francisco Javier Benlloch (41 p) va vèncer en categoria Sènior.

En modalitat Fourball Stableford les parelles guanyadores van ser les següents:

La parella formada per Agustín Redondo i Antonio Segovia (41 p) van guanyar la classificació General Scratch. Purificación Montaña i Rudi Rodríguez (54 p) van ser els vencedors a la classificació General Hándicap. Pablo Conde i Steven Essink (48 p) es van classificaron en segona possició.

La pròxima prova, les inscripciones de la qual ja estan obertes, es cel·lebrarà els propers 14-15 de setembre. Els jugadors que tinguin descarregada l’app Clapphouse poden realitzar la seva inscripció directament. Els que encara no la tinguin i vulguin estar al dia de tot el que passa a Golf Sant Vicenç poden descarregar-la i han de demanar el seu id a Recepció.

CLASSIFICACIONS CIRCUIT GENERAL