Circuit Turin Lab Gelato Artigianale Italiano: prova final - Golf Sant Vicenç
(+34) 937 915 111 recepcion@golfsantvicens.es

Durant els mesos d’agost i setembre quasi 300 jugadors han competit a les quatre proves que han format un circuit curt però intens.

La quarta prova ha tingut els següents guanyadors:

A la modalitat Individual Stableford, la general Femenina ha estat per Martine Guinemard amb 24 p. En categoria scratch, el guanyador ha estat Josep Maria Cruxens amb 35 p. El vencedor de la categoria hcp inferior ha estat Francisco Javier Benlloch amb 43 p. En categoria hcp superior la victòria ha sigut per Joan Manel Ortega. Pel que fa a la general Sènior i tenint en compte que els premis no són acumulables, el guanyador ha estat Jaume Puig amb 37 p. Finalment, en categoria Júnior s’ha imposat Xavier Sambola amb 29 p.

En modalitat Fourball Stableford, la General Scratch ha estat per la parella formada per Javier Cáceres i Sergio Sánchez amb 38 p. En quant a la General Hcp, la parella guanyadora ha estat Toni Ramírez i David Martínez amb 46 p.

Finalment s’ha realitzat l’entrega de premis general del Circuit amb els següents guanyadors:

En modalitat Individual Stableford, la guanyadora de la classificació general Femenina ha estat Martine Guinemard amb 86 p. En categoria Scratch General Indistinta, el guanyador ha sigut Josep Maria Cruxens amb 92 p. En categoria Hcp Inferior s’ha imposat Jaume Puig amb 111 p. La Hcp Superior ha estat per Francisco Javier Benlloch amb 126 punts. La categoria Hcp Sènior ha sigut per Joan Manel Ortega Tobajas amb 111 p.

Pel que fa a la modalitat Fourball Stableford, la parella guanyadora a la classificació Scratch ha estat la formada per David Martínez i Toni Ramírez amb 113 p. A la classificació Hcp. s’ha donat un triple empat a 130 p. resolt a favor de la parella amb la suma de hcp més baix, Albert Andrés i Ioan Sidau.

CLASSIFICACIONS GENERALS CIRCUIT TURIN LAB GELATO ARTIGIANALE ITALIANO

No podem deixar de agraïr als sponsors i col·laboradors que han fet possible la cel·lebració d’aquest circuit: Agile Golf, Somick, Oro Vivo, Aire de Vallromanes, Restaurante Locanda del Mar i l’sponsor principal Turin Lab Gelato Artigianale Italiano.