L'entorn - Golf Sant Vicenç
(+34) 937 915 111 recepcion@golfsantvicens.es

L'entorn

El Club de Golf Sant Vicenç de Montalt està situat en una zona única amb una climatologia excepcional per jugar a golf. Paisatges de gran bellesa, amb meravelloses vistes al mar i muntanya. Climatologia mediterrània, suau i agradable per gaudir del golf durant tot l’any. L’orografia del terreny permet gaudir d’un recorregut molt agradable i variat, i ofereix al jugador la possibilitat d’experimentar el veritable plaer de jugar a golf.

Golf Sant Vicenç de Montalt es troba a la costa del Maresme, a escassos minuts de la costa Brava i a tan sols 34 km de la costa de Barcelona.

COSTA BRAVA

Fent honor al seu nom, presenta una orografia ferotge, abrupta, salvatge i natural, plena de enclavaments, racons, platges d’una bellesa incomparable i escarpats penya-segats que formen petites i precioses cales el que fa d’ella que sigui una de les costes més famoses i visitades del litoral espanyol estenent des de la frontera francesa fins al nord de Barcelona.

COSTA DE BARCELONA

El Club de Golf Sant Vicenç està a tan sols 30 minuts de Barcelona, per l’autopista C-32, un territori amb més de 100 quilòmetres de litoral i amb atractius turístics per satisfer els més variats gustos i interessos: platges, facilitats per a famílies amb nens, pobles i ciutats amb encant, modernisme, gastronomia i enoturisme, espais naturals protegits, cultura, festes i tradicions, grans possibilitats per practicar i gaudir de l’esport, infraestructures per a la celebració de congressos… a més del caliu de la seva gent i d’un clima benigne durant tot l’any. Un territori que té un clar compromís per la qualitat, ja que totes les destinacions de la Costa Barcelona estan adherits al projecte Compromís per la Qualitat Turística, reconegut pel Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED).

 COSTA DEL MARESME I EL POBLE DE SANT VICENÇ DE MONTALT

A 1 km de distància del nostre Club trobaràs unes extenses platges d’aigües clares i transparents que uneixen els municipis de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrach i Sant Andreu de Llavaneres.

La Costa del Maresme compta amb 40 quilòmetres de recorregut costaner i un extens patrimoni arquitectònic, gastronòmic i natural.

La població: Sant Vicenç de Montalt és un poble situat a la Costa del Maresme amb molt d’encant. Situat als peus del cim del Montalt (595m), ofereix al visitant el contrast d’un bonic i idíl·lic paisatge de muntanya amb les extenses platges que l’obren a la mar.

La gastronomia és un altre dels punts forts de la comarca. I és que la riquesa de la pesca mediterrània combinada amb els millors productes de l’horta dóna com a resultat un mosaic d’aromes, colors i sabors que es pot apreciar en molts restaurants de la zona. De fet, a Sant Pol de Mar trobaràs un dels pocs establiments amb tres estrelles Michelin d’Espanya. Es tracta del Sant Pau de la xef Carme Ruscalleda, un lloc d’obligat pelegrinatge per als amants de la bona taula.