Tenir cura del recorregut és responsabilitat de tots - Golf Sant Vicenç
(+34) 937 915 111 recepcion@golfsantvicens.es

La nostra feina és mantenir el recorregut en perfectes condicions per a que els jugadors puguin gaudir del golf sense problemes. Però tenir cura del recorregut és responsabilitat de tots. Volem recordar a tots els jugadoros, abonats i no abonats la importància d’arreglar “piques”, reposar gleves, arreglar bunquers i sobre tot, respectar les senyals de circulació de buggies.

Són actes senzills que ajuden a tenir un correcte manteniment del camp i a la vegada són una mostra de respecte cap als jugadors que venen darrera.

Quan fem un “pique” a green i no ho reparem, al passar la màquina de segar arrenca el tros d’herva provocant un forat que no es recuperarà en un periode de tres a quatre setmanes. Passa el mateix amb les gleves, no repossar-les significa un treball extra de sembra i recuperació que fan que la imatge i el joc es vegin perjudicats.

Per acabar, la circulació de buggies. És important respectar la regla dels 90º, és a dir, avançar pel camí de buggies i entrar (en els forats on sigui possible) al carrer en angle de 90º per colpejar la bola, i sortir pel mateix lloc d’entrada i continuar avançant pel camí. També és important no circular amb els buggies prop d’antegreens i greens ja que són zones sensibles del recorregut que normalment estan delimitades amb cordes per evitar la seva entrada, per tant és lògic que es respecti aquesta senyalització i no s’entri a elles amb el buggy.

Amb el vostre suport, podem gaudir d’un recorregut acurat i visualmente atractiu.